En dag på Sudersand strand

Planen var att börja dagen med yoga på stranden. Men när klockan ringde och jag hörde regnet smattra mot fönstret valde jag att ta sovmorgon istället.

Sol yogastudion erbjuder drop-in yoga varje måndag och fredag 8.15 på stranden. Något som jag verkligen hade velat uppleva men som sagt, regnade in.

Solstol på Sudersand
En härlig dag på Sudersand

Sovmorgon är inte så tokigt det heller. När jag vaknat så hade det slutat att regna. Jag tog en cykeltur upp till Sylvies döttrar som är ett café och bageri. Mycket trevligt och gott. Jag satt och åt frukost på altan och tittade på folk som kom och gick. Det var en strid ström av kunder.

Resten av dagen spenderade jag på Sudersand strand. Stranden är cirka 3 kilometer lång och består av mjuk vit sand. Här samsas barnfamiljer med ungdomar som spelar volleyboll eller bara sitter och hänger. Trots att det inte är högsäsong så var det gott om folk, men det var på inga sätt trångt.

Sudersand
Lagom mycket folk på Sudersand

Solkyst och rödmosig satte jag mig åter på cykeln och åkte upp mot stora vägen. Ikväll var det dags att testa Auster kök & bar som middagshak. Deras mat var väldigt god, jag valde lammfärsjärpar som var riktigt saftiga och goda. Det var lugnt och skönt att sitta ute på deras uteplats i solen och bara njuta av maten och den lite mer avstressade miljön än gårdagens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *