Sol, och sand mellan tårna

Lång sandstrand i Negombo
Lång och promenadvänlig sandstrand i Negombo.

Efter en lång och tröttsam flygresa har vi äntligen landat i Colombo, Sri Lanka. Från snö och minusgrader till sol, värme och äventyr i ett ”nytt” land.

Det blev inte många minuters sömn på flyget, och väl framme var det morgon. Bara att bita ihop och hålla sig vaken.

Från flygplatsen kom vi snabbt till hotellet med taxi. Vi hade tur och fick rummet på direkten trots att det egentligen var incheckning vid 14. De fixade även frukost åt oss. Supertrevlig och hjälpsam personal på Le Grande Hotel i Negombo.

Stranden som går i etapper, med stenblock som vågbrytare mellan, är lång och promenadvänlig. Vi har gått fram och tillbaka i några timmar utan att komma till slut, åt endera hållen. Solbadare och yrkesfiskare delar på utrymmet tillsammans med en och annan strandförsäljare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *